Meer informatie Mariska

Meer informatie Mariska: Loopbaan en opleiding
Mijn naam is Mariska Hakvoort-Hazeleger, 37 jaar. Getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Ik ben altijd al bezig geweest met bewustwordingsprocessen van mensen. Na een loopbaan in de journalistiek (o.a. Evangelische Omroep) en het christelijk onderwijs, is het nu tijd voor personal coaching. Ik geniet ervan als mensen tot het besef komen dat ze zelf hun leven vorm kunnen geven, vanuit het vertrouwen op God.
Overigens werk ik nog drie dagen per week in het onderwijs als intern begeleider.

Ik heb mijn coachingsopleiding gevolgd bij Carianne Ros, via Total Balance. Met het materiaal dat zij ontwikkeld heeft, werk ik in mijn praktijk. Bij Total Balance volg ik ook mijn bijscholing.

Meer informatie Mariska: Praktijkruimte
Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis, in Barneveld. Er is genoeg (gratis!) parkeergelegenheid in de straten rondom de praktijk.

Meer informatie Mariska

Mariska Hakvoort-Hazeleger

 


Meer informatie Mariska: Over Total Balance
‘De persoonlijke coaching wordt uitgevoerd door een Total Balance coach. In een gemoedelijke privé- sfeer en aan de hand van een uitgebreid werkboek gaat een coach samen met je aan de slag. Het aantal sessies wordt samen afgesproken naar aanleiding van de hulpvraag. Mocht blijken dat er onder de hulpvragen nog verborgen hulpvragen liggen, dan kan het zijn dat er samen besloten wordt extra sessies af te spreken.

In overleg bestaat ook de mogelijkheid om de coachingssessies per telefoon of skype te doen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en tarieven als voor de face-to-face coaching.

Een Total Balance coach behandelt de mens als één geheel, waarbij zowel de geest, als het lichaam en de ziel centraal staan. Naar aanleiding van de vijf leidende thema’s wordt gekeken in welk gebied van je leven er nog verbetering nodig of wenselijk is. De methode waarvan gebruik gemaakt wordt, is ontwikkeld door Carianne Ros en gebaseerd op therapie, coaching en pastoraat, waarbij, indien gewenst, ook het gebed een centrale rol heeft in de sessie.’