Meer informatie Mariska

Meer informatie Mariska: Loopbaan en opleiding
Mijn naam is Mariska Hakvoort-Hazeleger, 38 jaar. Getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Ik ben altijd al bezig geweest met bewustwordingsprocessen van mensen. Na een loopbaan in de journalistiek (o.a. Evangelische Omroep) en het christelijk onderwijs, is het nu tijd voor personal coaching. Ik geniet ervan als mensen tot het besef komen dat ze zelf hun leven vorm kunnen geven, vanuit het vertrouwen op God.
Overigens werk ik nog twee dagen per week in het onderwijs als intern begeleider.

Ik heb mijn coachingsopleiding gevolgd bij Total Balance.

Meer informatie Mariska: Praktijkruimte
Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis, in Barneveld. Er is genoeg (gratis!) parkeergelegenheid in de straten rondom de praktijk.

Meer informatie Mariska

Mariska Hakvoort-Hazeleger