Ervaring personal coaching

Ervaring personal coaching
Het was voor mij, als man, een grote stap om ergens over te praten, omdat ik zelf niet zo’n prater ben. Doordat de sessies interactief waren en daarbij ook met enige huiswerk, ging bovenstaande makkelijker. Hoe ik de sessie heb ervaren is laagdrempelig, diepgaand, intens en leerzaam. Ik heb niet alleen geleerd hoe je met situaties kan omgaan maar vooral veel geleerd over mezelf. Simpel gezegd: wie ik ben. Daarnaast vond ik het ook fijn om met iemand te kunnen praten die open minded is. Dat is zeer prettig. En tot slot, is het ook fijn dat elke sessie met gebed wordt afgesloten.
M.T

Voordat ik aan het coachingstraject begon bij Mariska voelde ik me geleefd. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik kon en wat ik wilde. Het leven was voor mij het afwerken van checklijstjes. De gesprekken met Mariska hebben mij inzicht gegeven welke gedachten en schuldgevoelens me gevangen hielden en wie mijn checklijstjes vulden (vooral ikzelf :-)). Ze heeft me laten inzien dat ik zelf kan kiezen. Ze heeft me gewezen op de genade van Jezus en dat ik elke dag onder de paraplu van Zijn genade mag leven. Met die inzichten ga ik nu verder.
Femke

Voor mij was het coachingstraject van Hazeleger Coaching een hele fijne ervaring. Ik ben heel wat meer over mezelf te weten gekomen. Hoe zit ik in elkaar? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Waarom reageer ik in situaties altijd op een bepaalde manier? De antwoorden op die vragen vallen als puzzelstukjes op hun plaats, verzameld vanuit het verleden en heden. En dan; waar wil ik naartoe, hoe krijg ik meer rust in mijn leven? En niet minder belangrijk; wat is Gods bedoeling met mijn leven? Heel concreet en praktisch aan de slag met opdrachten om tot een plan met doelen te komen en zo meer balans te krijgen binnen leven, gezin en geloof. Mariska is als coach hierin een hele fijne en open gesprekspartner. Ze geeft structuur en duidelijkheid binnen het proces en laat je reflecteren op je ontdekkingen. Het was een fijne ervaring. Mariska; dank je wel!
J. H.

Even stilstaan, om verder te kunnen.
Na een jaar had ik eindelijk de stap genomen, tijd om even stil te staan bij de afgelopen jaren. Om mezelf te leren kennen, gebeurtenissen te verwerken die me gevormd hebben. De gesprekken hebben me enorm geholpen. Ze hebben me laten beseffen wat er gebeurd is en wat je soms jezelf aandoet. Mariska heeft me naar mezelf en mijn omgeving laten kijken, zoals ik het nog niet eerder gezien heb. Ook de opdrachten, die niet altijd gemakkelijk zijn, vragen een uitvoering van gedachten. Schrijf het uit, teken het en zeg het eens hardop, hierdoor ben je actief bezig met je verleden, heden en een klein stukje toekomst. Ik heb kunnen verwerken, voel me sterker en heb kunnen starten met het herstellen van relaties en accepteren van mezelf. Dankzij alle goede hulp, ben ik zelfverzekerder en kan ik positief vooruit kijken.
K te D.

Ik kreeg onder het laatste gebed een beeld. Toen ik in de auto stapte begon ik het beeld te snappen. God heeft mij vernieuwd! Ik ben een nieuw mens geworden met de goede eigenschappen die ik al had. Hij heeft mij opnieuw gevormd en gaat daarmee door. Hij heeft een plan met mijn/ons leven. Hartelijk dank dat jij mij daarbij hebt geholpen! Door de juiste vragen te stellen, een luisterend oor te bieden en door de opdrachten die ik heb gedaan. Ik ben dankbaar dat ik Gods leiding over mijn leven mag ervaren. Hij zorgt goed voor mij en dat mag ik ervaren en op vertrouwen.
A. N.